Knikarmschermen

A5 Deco Oosterhout biedt de ideale oplossing voor bescherming tegen de zon op uw terras: knikarmschermen. Deze schermen zijn speciaal ontworpen voor boven uw terras en bieden een degelijke constructie waarmee grote terrassen tegen de zon beschermd kunnen worden. De knikarmen van de schermen zorgen ervoor dat er een grote doorloophoogte vrij blijft, zodat u ongestoord kunt genieten van uw terras.

Het 2-buissysteem is een populaire keuze en kan een scherm realiseren van 6,25 meter breed bij een uitval van 3 meter. Als u op zoek bent naar meer breedte, dan kunt u kiezen voor het 3-buissysteem. Met dit systeem is het mogelijk om een breedte te realiseren van maar liefst 20 meter bij een uitval van 3,5 meter. Hiervoor worden meerdere schermen naast elkaar gekoppeld. Bij A5 Deco Oosterhout zijn alle schermen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, van een eenvoudig open systeem tot luxe gesloten cassette systemen, en vele kleuren en dessins.

Knikarmschermen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een esthetische meerwaarde bieden aan uw terras en woning. Door te kiezen voor de juiste kleuren en dessins, kunt u het scherm naadloos laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Bij A5 Deco Oosterhout hebben we een ruim assortiment aan kleuren en dessins, zodat u altijd een knikarmscherm kunt vinden dat past bij uw smaak en stijl.

Op de vierde verdieping een groot terrasscherm geplaatst

Op de vierde verdieping een groot terrasscherm geplaatst

Een terrasscherm met windsensor geplaatst

Een terrasscherm met windsensor geplaatst

A5 knikarmschermen en uitvalschermen
Regio Oosterhout, Breda, Dongen, Gilze Rijen, Zevenbergen, Raamsdonksveer, Made Terheijden, Teteringen
Geertruidenberg, Hank Dussen, Made, Prinsenbeek, Etten Leur, Moerdijk, Sprang Capelle 
Hooge Zwaluw, Waalwijk, Ulvenhout, Kaatsheuvel, Drimmelen en Dorst